Vi korter ventetida med Desemberdryss!

desemberdryss72dpi3

Vi i Publiners er glade for å kunne fortelle at vi skal ut på en liten førjulstur. Og vi reiser ikke alene! Vi får selskap på scenen av en virkelig fin fyr, som dessuten også er en av Norges absolutt beste gitarister, nemlig Gunnar Pedersen.

Som fast gitarist for Åge Aleksandersen siden 1981 har Gunnar satt signaturen sin på soundtracket av flere tiår med norsk musikk. Og nå skal vi altså få høre hvordan hans gitar låter sammen med våre vokalharmonier, strenger, fløyter og fele.

Som nordlendinger vet både Gunnar og vi i Publiners godt hvordan desember kan være her oppe langs kysten: Snøstorm, nordvest kuling og regn, slaps og holke, noen få solgløtt, kanskje litt barfrost. Korte dager, lange netter – samtidig som vi både stresser og koser oss med juleforberedelser. Og snart skal sola snu. Konserten Desemberdryss skal ha mye av den variasjonen og kontrastene som desemberkysten har.

Vi skal til Brønnøysund, Mosjøen, Sandnessjøen og Namsos. Og vi gleder oss – alle som en! Og før det skal Publiners slippe en ny EP med vinterlåter – de kommer i midten av november.

Du finner informasjon om datoer og lenker til billettsalg til konsertene på konsertsiden her på publiners.com