Publiners i 2016

2015 ble et flott år for Publiners. Husvær i fest ble som vanlig en opplevelse, med selveste Frode Alnæs som toppenbra erstatter da Lars Bremnes måtte melde avbud.

En liten turne i Litauen ble en stor opplevelse, der Bertil og Ronny ble utnevnt til ambassadører fra fristaden Uzupis, Publiners fikk delta som Norges kulturelle bidrag under både ambassadefest i den botaniske hagen i Vilnius, og under stor TV-sendt konsert i Litauens presidentpalass, i forbindelse med Vilnius Culture Night. Høstsesongen ble travel med plateslipp og omfattende turnering. Mange fine opplevelser med tusenvis av lyttende, syngende og klappende mennesker. Rett og slett herlig!

Vår og sommer 2016 tar bandet (nesten) helt fri fra livejobbing. Til og med Husvær i fest må dessverre utgå i år. Bortsett fra et par konserter i juli brukes tiden på låtskriving, noe studiojobbing og forberedelser til ting som skal skje mot på slutten av året – og til neste år. Og ikke minst – til den første egentlige sommerferien bandet har hatt siden 2007. Batteriene lades, så ser vi dere på veien etter hvert!

Foto: Monica Jasinskaite Foto: Monica Jasinskaite