Nye nettsider

Ny look og nytt innhold. Flere bilder, mer musikk og mer å lese.

Som dere kanskje vet er vi våre egne herrer på mange områder. Det betyr blant annet at vi innimellom låtskriving og forberedelser til innspilling av ny plate også har jobbet med å få på plass nye nettsider. Til arbeidet har vi vært så heldige å få hjelp og støtte fra Innovasjon Norge og Norsk Designråd. Design og programmering er utført av D2 grafisk og Snopp media. Vi syns at de har gjort en fabelaktig flott jobb!

På de nye sidene har vi fått flere og bedre muligheter til å legge ut bilder og videosnutter, og vi har også fått plass til å ta med mer stoff om låtene og platene våre. Sjekk ut ”Galleri” og ”Utgivelser”.

Du legger kanskje også merke til at vi har fått tatt en del nye bilder der vi har gjennomgått en form for fargevask. Bildene er tatt av den uforlignelige Marthe Amanda Vannebo, og vi skal ikke legge skjul på at vi syns vi ser kule ut. Fantastisk hva en god fotograf kan utrette.

Den gamle gjesteboka er borte, og er erstattet av en mulighet til å bruke din facebook-konto til å kommentere, like og hilse så mye du vil! Du kan også sende oss mail eller ringe. Vi setter veldig stor pris på å høre fra dere, og lover å svare dere så snart vi har mulighet.

Sjekk også ut vår nye facebookside og vår nye youtubekanal. Disse sidene vil vi oppdatere jevnlig, med både bakomfilm og andre snutter av forskjellig slag.