Innspillingen er ferdig

Innspilling av ny plate er ferdig, hør smakebiter fra studio!

Publiners startet innspilling av ny plate 4. november i fjor. Innspillingen har foregått i Store Studio i Bodø, med Håvard Christensen som produsent. Vi har nå såvidt fått startet miksingen og aner konturene av en folk’n rollplate som vil ta oss enda et lilte stykke videre på veien mot det bandet vi har lyst til å bli når vi blir store.Vi syns sjøl at vi vokser og utvikler oss litt for hver eneste ny låt vi skriver, og hver eneste ny plate vi spiller inn. Den nye plata skal hete ”Kontroll” og kommer ut 9. mars. På ”Kontroll” vil man finne et sted mellom ti og tretten flunkende nye Publinerslåter. Vi er spente på hvordan omgivelsene vil ta imot oss denne gangen!

Om det skyldes at vi er så fornøyde med låtene, eller at vi denne gangen har valgt å bringe inn flere flotte gjestemusikere skal være usagt, men stemningen i studio har vært sjeldent god. Rakel Aurjord har vært innom og gjort fristerinnevokal når vi trengte det, Andrej Stepanov har både spilt vakkert og rast avgårde på sitt trekkspill, Spellemannsvinner Ragnhild Furebotten har beriket innspillingen med sitt felespill, Kai Somby har laget og spilt inn en joik til en av låtene, og så har Bjørn Andor Drage laget strykearrangementer som er blitt forbilledlig tolket og innspilt av Sveinung Lillebjerka, Øyvind Mehus og Patrycja Woloch. Alle sammen svarte ja med en gang vi spurte om de kunne tenke seg å bidra, og det er vi veldig glade for. Takk te dokker!

I denne videoen har vi klippet sammen noen smakebiter der du både kan høre og se litt av det vi har holdt på med siden starten av november. Kos dere!