Friperioden er over – vi begynner å røre på oss igjen!

Nå er det temmelig nøyaktig ett år siden nyhetssaken der vi bekjentgjorde at vi skulle ta fri en periode. Et sitat fra den saken lyder: «We’ll be back!».

Som sagt, så gjort! Selv om har gjort et par jobber har aktiviteten det siste året- som varslet – vært lav. Men nå er batteriene ladet, og spillelysten siger inn over band og folk igjen. Låtskrivermodus er koblet inn, studiotid er bestilt, og vi er åpne for både landevei og andre reisemåter igjen.

Siden sist har Roy – av forskjellige årsaker – gått i permisjon. Det er ikke noen liten sak, men vi har prøvd det før. Vidar hadde perm for noen år tilbake. Da hadde vi tangentvikar Fred for felemann Vidar.

Rytmevikarens navn gangen er Per Arne Karlsen, på bildet herVikar i Mosjøen – Kopi

er han «engangsvikar» i Mosjøen for et års tid siden.

Per Arne er bosatt i Bodø, slik at bandets Bodøavdeling utvides fra 2 til 3. Per Arne har gjort vikarjobber med oss før, men nå skal han også være med på alt annet vi styrer med, låtskriving, studiojobbing – you name it.

Vi tror alt dette kommer til å gå bare krute godt! Mannen har både erfaringen og musikaliteten i orden, en vinnende personlighet og et høvelig skjegg! Håper å se mange langs veien etterhvert, så får vi fornyet bekjentskapet, og dere får bli kjent med Per Arne.

Stay tuned, så dæm sei!